Amsterdam-Zuid

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Amsterdam-Zuid

Zelf heb ik jarenlang in de mode gewerkt. Ik was daar echt een organisator en regelaar in. Maar ook de omgang met mensen is wat me juist aansprak in het werk.

Mijn insteek is; Behandel iemand zoals je zelf graag behandeld wilt worden! Met die insteek heb ik in verschillende managementfuncties mijn collega’s benaderd. 

Ik ben altijd eerlijk en oprecht en met voldoende ruimte voor ieder zijn eigen mening en gevoel. Ik sta open voor suggesties en een goed gesprek en als mensen-mens heb ik een groot hart en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. Ik doe alles vanuit liefde en passie en daarom past het Zorgondernemerschap zo goed bij mij. Het ondernemerschap heeft bij mij altijd in het bloed gezeten en in mijn volgende levensfase wil ik dat graag combineren door net een extra stukje meer te betekenen voor anderen in de maatschappij. 

Daar helpen waar het echt nodig is en echt iets betekenen voor een ander maakt met gelukkig en geeft me veel plezier.

Met Zorgmaatje aan Huis kan ik beide facetten; de medemens en het ondernemerschap samen laten komen en het beste geven van mijzelf. Met gedrevenheid, zorgvuldigheid, optimisme en spontaniteit de best mogelijke scenario’s creëren voor mijn cliënten, dat staat bij mij voorop en dat is wat ik graag doe!

Zorgmaatje aan Huis regio Amsterdam-Zuid is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de Amsterdam Zuid gebieden Oud-Zuid, De Pijp, Buitenveldert en Zuidas? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Desiree van Bragt Pasfoto site

Desiree van Brag

Regio Amsterdam-Zuid

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Amsterdam-Zuid zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Scheldebuurt, Stationsbuurt, Oude Pijp, Apollobuurt, IJselbuurt, Rijnbuurt, Schinkelbuurt, Willemspark, Buitenveldert Oost, Buitenveldert West

24-uurs Zorg in de regio Amsterdam-Zuid

Woont u in de regio Amsterdam-Zuid en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Amsterdam-Zuid?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Amsterdam-Zuid

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Hoofddorppleinbuurt, Museumkwartier, Scheldebuurt, Stationsbuurt, Oude Pijp, Apollobuurt, IJselbuurt, Rijnbuurt, Schinkelbuurt, Willemspark, Buitenveldert Oost, Buitenveldert West

Ondersteuning bij Dementie in de regio Amsterdam-Zuid

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Amsterdam-Zuid en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Amsterdam-Zuid