Utrecht Zuidwest

Aandacht. Het is maar 1 woord, maar het betekent zoveel meer.

Regio Utrecht Zuidwest

Mijn naam is Wafae. Ik ben geboren en getogen in Alphen aan den Rijn en woon nu samen met mijn gezin in de provincie Utrecht.

Ik ben nu al ruim 10 jaar werkzaam in de zorgsector. In 2021 heb ik de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemen en dat doe ik door anderen te ondersteunen als verzorgende. Ik haal veel voldoening en energie uit het verzorgen van anderen. Ik ben erg sociaal en ben graag in contact met mensen. Ik kan met iedereen goed opschieten en bied graag een luisterend oor. Zelf ben ik mantelzorger geweest van meerdere familieleden en weet daardoor uit eigen ervaring, hoe intensief het kan zijn om mantelzorger te zijn. Hoe fijn zou het zijn als je de verantwoordelijkheid voor een gedeelte uit handen kan geven.

Als zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrecht Zuidwest, wil ik mij graag inzetten voor de ouderen en zorgbehoevenden in mijn regio, zodat zij met mijn hulp het net wat makkelijker en leuker hebben en daarmee hun zelfredzaamheid vergroten.
Dit doe ik door de perfecte match te maken tussen mijn cliënten en mijn gedreven Zorgmaatjes, zodat de juiste ondersteuning geboden kan worden. Door een goede verbinding te hebben met verschillende zorgorganisaties, is het mijn doel om gezamenlijk goede zorg aan te bieden.

Ik vind het belangrijk dat we er voor elkaar kunnen zijn in onze maatschappij. Ik steek hier dan ook graag de handen voor uit de mouwen. Als zorgondernemer werk ik doelgericht en heb ik mijn zaken graag goed op orde. Punctueel, geduldig, oprecht en betrouwbaar zijn eigenschappen die goed bij mij passen. Ik heb een open en laagdrempelige instelling.

Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen, ik vertel u graag meer over wat ik voor u kan betekenen.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis Utrecht Zuidwest is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Haarzuilens of Utrecht? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Pasfoto Small Wafae
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Wafae Kharbachi

Regio Utrecht Zuidwest

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrecht Zuidwest zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Haarzuilens, Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest, Utrecht, Vleuten. De Meern

24-uurs Zorg in de regio Utrecht Zuidwest

Woont u in de regio Utrecht Zuidwest en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Utrecht Zuidwest?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Utrecht Zuidwest

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Haarzuilens, Leidsche Rijn, Vleuten – De Meern, Utrecht Zuid, Utrecht Zuidwest, Utrecht, Vleuten. De Meern

Ondersteuning bij Dementie in de regio Utrecht Zuidwest

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Utrecht Zuidwest en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Utrecht Zuidwest

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.