Zeist

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Zeist

Ik ben in Arnhem geboren en toen ik nog maar enkele maanden oud was verhuisde ons gezin naar Noord West Veluwe. Mijn moeder had van de zorg voor moeder en kind haar beroep gemaakt. Zo kreeg ik als jong meisje al heel wat mee van het werken in de zorg. Ik zag hoe mijn moeder vanuit haar hart werkte en al snel wist ik, dat ik ook in de zorg wilde werken.

Zo gezegd zo gedaan. Ik ging vanaf mijn 17de de zorg in. Mijn basis opleiding als verzorgende IG behaalde ik op mijn 20ste in Bilthoven. Na het werken in de zorg werkte ik vervolgens als acquisiteur en demonstratrice bij bedrijven die zich richten op de ontwikkeling en afzet van verpleegmiddelen. Vervolgens keerde ik weer terug naar de sector verzorging en werkte daar met veel plezier in een verzorgingshuis te Houten. Vanwege mijn werk heb ik daarom mijn toenmalige woonplaats Wijk bij Duurstede verwisseld voor de fietsstad Houten.

Meegroeiend in de ontwikkelingen in de zorgsector sloeg ik de weg in van het zelfstandig ondernemerschap en werd daarmee zzp’er in de zorg. Ik wilde mijn kennis verbreden en startte in 2014 een opleiding tot verpleegkundige. Toen ik dat papiertje in handen had, was ik dankbaar dat ik daardoor nog meer kon betekenen voor diegenen die hulp goed kunnen gebruiken.

Het is voor mij van groot belang, dat de cliënten voor wie ik werk laat zien dat zij belangrijk zijn en nog steeds meetellen. Daarom wil ik met compassie in hun behoeften voorzien.
Als verpleegkundige in de fysieke zorg voel ik me altijd zeer verantwoordelijk, maar kan helaas niet altijd voor het volledige welzijn zorgdragen. Juist daarom denk ik dat Zorgmaatjes aan Huis een prachtige aanvulling is in de zorg. Wanneer de verpleegkundige over de vloer komt om te zorgen voor de medische gezondheid, kan een Zorgmaatje wat meer ingaan op de sociale behoeften van een cliënt. Onder het genot van een kopje koffie kunnen betekenisvolle gesprekken gevoerd worden en met persoonlijke aandacht en ondersteuning kan juist extra invulling gegeven worden aan de zelfredzaamheid. En juist dat is zo belangrijk in het zorgen voor anderen. Dat u zich gezien en gehoord voelt. Als Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis voor de regio Zeist draag ik daar graag aan bij.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Zeist is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Baarn, Bunnik, de Bilt, Houten, Renswoude, Soest, Woudenberg of Zeist? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Pasfoto Carola Leeflang
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Carola Leeflang

Regio Zeist

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Zeist zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Baarn, Eembrugge, Lage Vuursche, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Westbroek, Houten, Schalkwijk, ’t Goy, Tull en ’t Waal, Renswoude, Soest, Soesterberg, Woudenberg, Huis ter Heide, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist

24-uurs Zorg in de regio Zeist

Woont u in de regio Zeist en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zeist?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Zeist

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Baarn, Eembrugge, Lage Vuursche, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Bilthoven, De Bilt, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Westbroek, Houten, Schalkwijk, ’t Goy, Tull en ’t Waal, Renswoude, Soest, Soesterberg, Woudenberg, Huis ter Heide, Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Zeist

Ondersteuning bij Dementie in de regio Zeist

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Zeist en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Zeist

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.