Zoetermeer

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Zoetermeer

Vanaf jongs af aan wilde ik al werken in de zorg. Na mijn studie maatschappelijk werk en dienstverlening, heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt en ben uiteindelijk een lange tijd werkzaam geweest op een woonvorm voor mensen met een verslaving. Ook heb ik een aantal jaar gewerkt als ambulant hulpverlener voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

De afgelopen 20 jaar heb ik veel veranderingen binnen de zorg meegemaakt.
Vanuit mijn hulpverlenende rol heb ik ondanks de professionele hulp toch mensen zien wegglijden. Vaak omdat er onvoldoende tijd is om mensen te geven wat zij echt nodig hebben. Simpele ondersteuning als gezelschap, leuke uitstapjes en het aangaan van sociale contacten verdwijnen steeds meer naar de achtergrond. Daar kreeg ik door de jaren heen steeds meer moeite mee. Het sociale en menselijke aspect van de zorg verdient naar mijn mening veel meer aandacht. Onze Zorgmaatjes kunnen hier een belangrijke rol in spelen en ik vind het dan ook geweldig om mensen hiermee beter van dienst te zijn.

Samen met mensen afstemmen waar zij het meest behoefte aan hebben en vervolgens een perfecte match maken met één van onze Zorgmaatjes, is waar ik voor sta. Een goede match zorgt dat er deuren worden geopend die normaal dicht blijven. Ik wil onze klanten laten weten dat zij belangrijk zijn en niet alleen de focus leggen op hun eventuele problemen. Met veel plezier en energie help ik graag mensen in mijn regio.

Zorgmaatje aan Huis regio Zoetermeer is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Zoetermeer, Leidschendam of Voorburg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Zoetermeer zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg

24-uurs Zorg in de regio Zoetermeer

Woont u in de regio Zoetermeer en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zoetermeer?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Zoetermeer

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Zoetermeer, Leidschendam, Voorburg

Ondersteuning bij Dementie in de regio Zoetermeer

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Zoetermeer en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Zoetermeer