Brabantse Biesbosch

Aandacht. Het is maar 1 woord, maar het betekent zoveel meer.

Regio Brabantse Biesbosch

Van jongs af aan ben ik mantelzorger voor mijn moeder. Hierdoor heb ik van dichtbij hulpverleners meegemaakt die in ons leven kwamen en ook hielpen bij de ondersteuning van de rest van het gezin. Tot op de dag van vandaag kan ik nog steeds de zorgmedewerkers voor de geest halen die ons destijds hielpen. Zij zijn voor mij de inspiratiebron geweest om zelf ook de zorg in te gaan en een ander zo goed mogelijk te ondersteunen bij zijn of haar hulpvraag.

Zelf ben ik betrokken, eerlijk, open en oprecht. Ik ben graag de partner op wie je kan bouwen en iemand aan wie je de zorg voor een ander kan toevertrouwen. Ondertussen heb ik meer dan vijftien jaar ervaring in zowel de ouderen- als de gehandicaptenzorg. In deze jaren heb ik van alles gedaan. Van het werken als schoonmaker tot het werken als manager van verschillende teams en alles wat ertussen ligt. Ik wil er in ieder geval echt voor een ander zijn en het verschil maken voor diegene die ik ondersteun of aanstuur. Deze waarde past perfect bij het werk als Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis.

Ik haal mijn energie uit de lach die ik op andermans gezicht kan toveren en de steun die ik kan bieden. Of dat nu is bij het inzetten van een passend Zorgmaatje, het maken van een wandeling en samen genieten van het zonnetje en daarbij de vogeltjes te horen fluiten, of juist een gesprek over hoe we onze zorg nog verder kunnen optimaliseren.

Ik vind het belangrijk om altijd open en eerlijk te communiceren en daarbij ook duidelijk te zijn in wat wij wel of niet kunnen. Echter ben ik ook creatief genoeg om binnen de vaste kaders, buiten de lijntjes te kleuren en te zoeken naar oplossingen die niet direct zichtbaar zijn. Verder hecht ik waarde aan “echt” contact met de ander. Daarmee bedoel ik dat ik altijd een luisterend oor heb en zonder oordeel echt geïnteresseerd ben in het (levens)verhaal van de ander.


Leuk om kennis te maken & graag tot ziens!

Zorgmaatje aan Huis Brabantse Biesbosch is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Altena, Drimmelen, Geertruidenberg, Moerdijk of Oosterhout? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Rik Mertens Pasfoto
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Rik Mertens

Regio Brabantse Biesbosch

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Brabantse Biesbosch zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Almkerk, Altena , Andel, Babylonienbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg, Woudrichem, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek, Geertruidenberg, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Fijnaart, Heijningen, Klundert, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Standdaarbuiten, Willemstad, Zevenbergen, Den Hout, Dorst, Groenlo, Oosteind, Oosterhout

24-uurs Zorg in de regio Brabantse Biesbosch

Woont u in de regio Brabantse Biesbosch en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Brabantse Biesbosch?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Brabantse Biesbosch

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Almkerk, Altena , Andel, Babylonienbroek, Drongelen, Dussen, Eethen, Genderen, Giessen, Hank, Meeuwen, Nieuwendijk, Rijswijk, Sleeuwijk, Uitwijk, Veen, Waardhuizen, Werkendam, Wijk en Aalburg, Woudrichem, Drimmelen, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergschen Hoek, Geertruidenberg, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Fijnaart, Heijningen, Klundert, Langeweg, Moerdijk, Noordhoek, Oudemolen, Standdaarbuiten, Willemstad, Zevenbergen, Den Hout, Dorst, Groenlo, Oosteind, Oosterhout

Ondersteuning bij Dementie in de regio Brabantse Biesbosch

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Brabantse Biesbosch en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Brabantse Biesbosch

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.