Aanvullende mantelzorg aan huis

Zorgmaatje aan Huis Nederland is georganiseerd in regio’s en heeft een landelijke dekking. We zetten betrokken, vriendelijke en betrouwbare Zorgmaatjes in, om de mantelzorger te ontlasten en het leven van de cliënt plezieriger en gemakkelijker te maken.

Onze Zorgmaatjes hebben een warm hart voor onze cliënten en verlenen graag de gewenste persoonlijke ondersteuning

Wat we doen doen we goed. Wij werken graag persoonlijk en bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij hanteren strenge richtlijnen voor ons zelf, maar werken vanuit ons hart. Wij werken graag samen en willen een plezierige Zorgmaatjes zijn voor onze cliënten en hun mantelzorgers.

Aanvullende mantelzorg bij ons aanvragen gaat eenvoudig en snel. Wij informeren u graag persoonlijk en goed. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.   

Veilig en zeker

Aanvullende mantelzorg

De betaalde aanvullende mantelzorg door Zorgmaatjes aan Huis is veilig en zeker. Dit begint al bij onze selectie van onze Zorgmaatjes. Voordat zij bij aan ons aan boord zijn gekomen hebben wij al grondige checks gedaan. Al onze Zorgmaatjes zijn tegen corona ingeënt en volgen de richtlijnen van het RIVM. Wij hebben hun ID gecheckt en zij zijn uitgebreid gescreend en hebben daarom een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). Onze Zorgmaatjes zijn altijd direct herkenbaar aan hun Zorgmaatje Identificatiekaart die zij zichtbaar dragen. Dit is wel zo prettig, veilig en zeker. 

Prettig, veilig en zeker

Onze samenwerking met Thuiszorgorganisaties

Doordat wij met onze kantoren regionaal werken, hebben wij goede contacten met lokale thuiszorgorganisaties en kennen wij de verschillende lokale zorgaanbieders. Daar waar zij stoppen met hun thuiszorg, pakken wij het verder op. Wij doen geen medische zaken en ook geen directe persoonlijke verzorging. Dit laten wij over aan de thuiszorgorganisaties. Echter worden wij ook door hen ingeschakeld om de gewenste ondersteunende mantelzorg te leveren en natuurlijk doen wij dat graag.  Onze dienstverlening sluit daardoor goed aan als aanvulling op de reguliere zorg. Onze Zorgmaatjes aan Huis ondersteunen op een persoonlijke en plezierige manier. Zij zorgen voor net dat beetje extra, waar een lange dag toch een feestje kan worden.

Veilig en zeker

Ondersteuning bij dementie

Wij zijn een welkome aanvulling als het gaat om extra ondersteuning bij dementie. Aandacht en geduld en kennis van dementie is hierin gewenst. Onze Zorgmaatjes zijn geduldig en ervaren. Zo nodig worden zij extra getraint en geïnstrueerd, waardoor adequaat een fijne extra ondersteuning voor de Mantelzorger en cliënt kunnen zijn.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.