De Zorgondernemers van Zorgmaatje aan Huis

De Zorgondernemers van Zorgmaatje aan Huis zijn de spil van onze organisatie. Het zijn betrokken, gedreven en ondernemende collega’s, bij wie het ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid door de aderen stroomt. Zij hebben zich aangesloten bij Zorgmaatje aan Huis Nederland BV. Daardoor kunnen zij als één team naar buiten treden. Onze Zorgondernemers voldoen door  gestelde kwaliteitseisen en kunnen terugvallen op de centrale organisatie en de collega’s in andere regio’s. Dit met als doel de beste lokale ondersteunende Mantelzorg te bieden, waarbij met zorg betrokken en kundige Zorgmaatjes worden ingezet bij onze cliënten.

Altijd dichtbij

Alle Zorgondernemers voeren de naam van Zorgmaatje aan Huis, aangevuld met de regio die ze bedienen. Zij bieden ondersteunende mantelzorg aan en brengen de Zorgmaatjes samen met de cliënt. Zorgmaatje aan Huis is altijd in de buurt. In elke regio is onze regionale Zorgondernemer het eerste aanspreekpunt.  De Zorgondernemer kent de omgeving en is goed bereikbaar. De Zorgondernemer gaat met u in gesprek, stemt de gewenste aanvullende mantelzorgbehoefte af en zorgt voor passende ondersteuning. 

Als Zorgmaatje aan Huis stellen wij ons de taak om onze Zorgondernemers optimaal te ondersteunen met hun eigen onderneming en in hun eigen regio.

Uitgedacht bedrijfsconcept

Wij hebben een uitgedacht bedrijfsconcept, dat constant wordt geactualiseerd. De Zorgondernemers van Zorgmaatje aan Huis werken met uitgekiende systemen en doordachte ondersteunende materialen, wat de business vereenvoudigt. Wij hanteren uniforme richtlijnen en treden als één organisatie naar buiten, met behoud van de persoonlijke identiteit van de Zorgondernemer.

Begeleiding

Al onze Zorgondernemers worden intensief begeleid bij de start en daarna persoonlijk gecoacht. De successen van onze regionale Zorgondernemers vormen tezamen het succes van onze onderneming. Als centrale organisatie doen wij er alles aan om te zorgen dat de kwaliteit van onze dienstverlening door onze Zorgondernemers met hun Zorgmaatjes op hoog niveau is.  Daarmee worden zij in staat gesteld naar hun cliënten de beste zorg te verlenen,

Ook Zorgondernemers worden? Onze voordelen:

 • Geen instapinvestering;
 • Een passende bijdrage bij de groei die je maakt;
 • Persoonlijke begeleiding bij het opzetten en uitbouwen van jouw regio vanaf dag één;
 • Uitstekende marketingondersteuning, zowel landelijk als lokaal;
 • Verregaand geautomatiseerde systemen, waardoor administratie beperkt wordt;
 • Een handige app voor snelle communicatie en ondersteunende informatie;
 • Duidelijke uniforme uitstraling en werkwijze;
 • Kwaliteit van onze dienstverlening en borging staan voorop
 • Heldere landelijke afspraken die gelden voor de gehele organisatie;
 • Een afgeschermde regio, daardoor geen onderlinge concurrentie, maar juist veel samenwerking;
 • Aantrekkelijke mogelijkheden om tijdelijk benodigde cashflowgroei te financieren;
 • Leuke en betrokken collega-Zorgondernemers bij Zorgmaatje aan Huis;
 • Een geweldige markt met klanten, waar het werk veel voldoening geeft.

Meer weten en klaar om Zorgondernemer te worden? Wij helpen je succesvol te worden!

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.