Ede

Aandacht. Het is maar 1 woord, maar het betekent zoveel meer.

Regio Ede

Mijn naam is Ruby van Veenschoten en woon samen met mijn gezin in het prachtige Ede. Ruim twaalf jaar ben ik werkzaam geweest bij een educatieve uitgeverij in Amersfoort. Het was ontzettend fijn om onderdeel te zijn van een bedrijf, dat als belangrijkste drijfveer heeft het mogelijk te maken dat iedereen goed onderwijs kan krijgen. In deze tijd heb ik ingezien hoe waardevol het is om een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij.

De overstap naar de zorg maak ik dan ook met veel liefde, zodat ik veel mensen gelukkig kan maken met de inzet van gepassioneerde Zorgmaatjes in de regio Ede.
Het gaat mij aan het hart dat er zo veel mensen eenzaam zijn en ook zoveel ouderen onze ondersteuning in het dagelijks leven zo hard nodig hebben.
Ik vind het belangrijk dat we zorgen voor onze naasten en oog hebben voor elkaar. Met de ervaring op zak om mensen te helpen en de gedrevenheid om uitstekende service te verlenen past de coördinerende rol van zorgondernemer bij Zorgmaatjes aan Huis voor de regio Ede goed bij mij.

Met mijn optimistische instelling probeer ik altijd het beste uit de mensen om mij heen te halen. Betrouwbaar, verantwoordelijk en empathisch zijn eigenschappen die bij mij passen.
Wanneer het leven zo loopt dat er ondersteunende zorg nodig is, ben ik er graag om een helpende hand te bieden en samen op zoek te gaan naar een oplossing.
De zelfredzaamheid versterken en het bijdragen aan kwaliteit van leven, drijft mij om een goede match voor u te vinden. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen en behoeften en zorgen we voor een Zorgmaatje die goed bij u past. Uiteindelijk gaat het om het gevoel dat u er niet alleen voor staat.

Neem gerust contact op, dan vertel ik u graag meer over de mogelijkheden!Ik kijk ernaar uit om kennis met u te maken!

Zorgmaatje aan Huis Ede is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Barneveld, Ede, Renkum, Scherpenzeel of Wageningen? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Pasfoto klein Rub van Veenschoten
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Ruby van Veenschoten

Regio Ede

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Ede zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Achterveld, Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek, Bennekom, De Klomp, Deelen, Ede, Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo, Wekerom, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wolfheze, Scherpenzeel, Wageningen

24-uurs Zorg in de regio Ede

Woont u in de regio Ede en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Ede?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Ede

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Achterveld, Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek, Bennekom, De Klomp, Deelen, Ede, Ederveen, Harskamp, Lunteren, Otterlo, Wekerom, Doorwerth, Heelsum, Heveadorp, Oosterbeek, Renkum, Wolfheze, Scherpenzeel, Wageningen

Ondersteuning bij Dementie in de regio Ede

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Ede en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Ede

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.