Eindhoven

We zijn op de wereld om elkaar te helpen

Regio Eindhoven

Met veel plezier woon ik met mijn gezin in de wijk Strijp in Eindhoven. Na ruim 12 jaar in het ziekenhuis te hebben gewerkt als verpleegkundig specialist voor mensen met kanker, wil ik me graag inzetten om het leven thuis voor mensen fijner te maken.
In mijn rol als zorgondernemer in de regio Eindhoven wil ik graag extra aandacht besteden aan de persoonlijke situatie van de hulpbehoevenden en kijken waar ik mensen kan helpen om het leven thuis zo aangenaam mogelijk te maken een onze ondersteuning.

Oprechte aandacht is misschien wel het belangrijkste wat je iemand kunt geven. De ogenschijnlijk kleine dingen, een kopje koffie drinken, praten, lachen, maken vaak het verschil. Fijne momenten die kleur geven aan het leven en waar ik me voor wil inzetten.

Graag kijk ik samen met u op welke manier één van onze Zorgmaatjes u kan ondersteunen. Op basis van uw wensen zoek ik een Zorgmaatje voor u, die met u, uw naaste en of uw mantelzorger kennis komt maken. Als de klik er is, dan doen wij er alles aan dat u door de inzet van ons Zorgmaatje een plezierige tijd kunt doorbrengen.

Als u geïnteresseerd bent in wat een Zorgmaatje voor u of een naaste kan betekenen, neem dan gerust contact op. Graag informeer ik u graag over de mogelijkheden en de financiering daarvan.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis Eindhoven is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeente Eindhoven? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Jennifer Demelinne 4 Site en Badge copy
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Jennifer Demelinne

Regio Eindhoven

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Eindhoven zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Eindhoven

24-uurs Zorg in de regio Eindhoven

Woont u in de regio Eindhoven en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Eindhoven?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Eindhoven

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Eindhoven

Ondersteuning bij Dementie in de regio Eindhoven

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Eindhoven en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Eindhoven

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.