Hengelo

Zorgen moet je doen, niet maken

Regio Hengelo

Graag stel ik mij aan u voor, mijn naam is Fiona van Willigen. Geboren in Gouda maar ik woon al vele jaren in het mooie Twente, in Haaksbergen. Ik geniet van een fietstocht door de mooie natuur van het Buurserzand met een kleine stop bij het Buursermeertje. Maar wandel ook graag in het Lankheet of op Landgoed Twickel. Jaren lang ben ik als ondernemer werkzaam geweest binnen de decoratie-en meubel branche. Deze internationale baan heb ik met veel liefde uitgevoerd en tegelijkertijd heb ik vele mooie reizen kunnen maken voor mijn werk. Vanuit hier ben ik op zoek gegaan naar een meer maatschappelijke verdieping in mijn werk en meer betrokkenheid dichter bij de mens. Dit vond ik in de functie van zorgondernemer voor Zorgmaatje aan Huis. Ik heb een positieve en optimistische instelling en mijn kracht is dat mensen zich bij mij snel op hun gemak voelen en dat zij mij graag hun verhaal vertellen. 

Door de jaren heen heb ik gezien dat de zorg in Nederland enorm is veranderd en niet altijd zoals we het allemaal zouden willen. Waar de thuiszorgorganisatie bij u langskomt om te zorgen voor medische en persoonlijke verzorging, geef ik graag met mijn Zorgmaatje extra invulling op de sociale behoeften. Betekenisvolle of luchtige gesprekken voeren, een leuk uitstapje, begeleiding voor afspraken buiten de deur, samen koken of creatief bezig zijn, kan een dag extra betekenis geven. 

Het is vaak van belang dat u op onze Zorgmaatjes kunt rekenen en dat daarmee een goede klik is. Daarom krijgen onze cliënten na een kennismaking vaste Zorgmaatjes toegewezen, zodat er altijd een vertrouwd gezicht aanwezig is. 

Door de landelijke uniforme werkwijze van Zorgmaatje aan Huis kan een structurele dienstverlening worden aangeboden. Deze dienstverlening verstrekken wij graag zelfstandig of in samenwerking met lokale organisaties en overheden uit Twente. 

Vanuit een fijn team Zorgmaatjes bij u uit de buurt, zoek ik voor u naar de perfecte match voor de ondersteuning die u wenst. 

Leuk om kennis te maken! 

Zorgmaatje aan Huis Hengelo is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeente Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo (OV) of Hof van Twente? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Foto ViQZ
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Fiona van Willigen

Regio Hengelo

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Hengelo zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Hengelo, Borne, Hertme, Zenderen, Agelo, Denekamp, Deurningen, Dinkelland, Lattrop-Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Haaksbergen, Hengelo (OV), Ambt Delden, Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Hof van Twente, Markelo

24-uurs Zorg in de regio Hengelo

Woont u in de regio Hengelo en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Hengelo?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Hengelo

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Hengelo, Borne, Hertme, Zenderen, Agelo, Denekamp, Deurningen, Dinkelland, Lattrop-Breklenkamp, Nutter, Ootmarsum, Oud Ootmarsum, Rossum, Saasveld, Tilligte, Weerselo, Haaksbergen, Hengelo (OV), Ambt Delden, Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Hof van Twente, Markelo

Ondersteuning bij Dementie in de regio Hengelo

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Hengelo en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Hengelo

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.