Tilburg

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Tilburg

Als jong meisje wist ik al dat ik in de zorg wilde werken. Ik was dan ook een gelukkig mens toen ik mocht starten met de opleiding tot HBO-verpleegkundige. Eenmaal klaar met de opleiding ben ik gestart in de kinderthuiszorg, met chronisch en acuut zieke kinderen. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan. Daarnaast heb ik ook nog gewerkt in de GGZ in de ouderenzorg. Mijn hart ligt in de zorg, maar het ondernemerschap heeft me ook altijd getrokken. Deze twee combineren is hetgeen wat ik altijd heb willen doen.

Voor mij is persoonlijke aandacht en de juiste match vinden, voor zowel cliënt als Zorgmaatje belangrijk. De voldoening die daardoor wederzijds ontstaat, is voor mij de basis voor kwalitatief goede zorg. Dit is wat mij gelukkig maakt. Als zorgondernemer krijg ik de kans om dit te verwezenlijken. Hier ga ik me dan ook voor de volle 100% voor inzetten. Een laagdrempelige, persoonlijke en eerlijke samenwerking is hiervoor essentieel. Dit in combinatie met een vleugje humor is voor mij een perfecte samenwerking.

Als zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg ben ik erg gedreven om passende zorg te bieden voor degenen die het nodig hebben. Mijn energie haal ik uit positieve, vrolijke
en enthousiaste mensen die werken vanuit het hart en graag dat extra stapje zetten, net als ik. Hierdoor kunnen we net even dat extra stukje zorg bieden, want dat maakt de zorg van
Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg zo mooi. Ik ben dan ook meer dan gemotiveerd om dit tot een succes te brengen.

Iedereen verdient het om de best mogelijke hulp en zorg te krijgen en hier ga ik me dan ook hard voor maken. Ik vertel graag meer over wat wij als Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg voor je kunnen betekenen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Leuk om kennis te maken, en wie weet tot ziens!

Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Bregje van der Sneppen foto ZMAH Systeem
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Bregje van der Sneppen

Regio Tilburg

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Goirle, Riel, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst, Hilvarenbeek, Biezenmortel, Berkel-Enschot, Tilburg, Udenhout,

24-uurs Zorg in de regio Tilburg

Woont u in de regio Tilburg en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Tilburg?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Tilburg

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Goirle, Riel, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek, Haghorst, Hilvarenbeek, Biezenmortel, Berkel-Enschot, Tilburg, Udenhout,

Ondersteuning bij Dementie in de regio Tilburg

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Tilburg en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Tilburg

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.