Tilburg

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Tilburg

Als jong meisje wist ik al dat ik in de zorg wilde werken. Ik was dan ook een gelukkig mens toen ik mocht starten met de opleiding tot HBO-verpleegkundige. Eenmaal klaar met de opleiding ben ik gestart in de kinderthuiszorg, met chronisch en acuut zieke kinderen. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan. Daarnaast heb ik ook nog gewerkt in de GGZ in de ouderenzorg. Mijn hart ligt in de zorg, maar het ondernemerschap heeft me ook altijd getrokken. Deze twee combineren is hetgeen wat ik altijd heb willen doen.

Voor mij is persoonlijke aandacht en de juiste match vinden, voor zowel cliënt als Zorgmaatje belangrijk. De voldoening die daardoor wederzijds ontstaat, is voor mij de basis voor kwalitatief goede zorg. Dit is wat mij gelukkig maakt. Als zorgondernemer krijg ik de kans om dit te verwezenlijken. Hier ga ik me dan ook voor de volle 100% voor inzetten. Een laagdrempelige, persoonlijke en eerlijke samenwerking is hiervoor essentieel. Dit in combinatie met een vleugje humor is voor mij een perfecte samenwerking.

Als zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg ben ik erg gedreven om passende zorg te bieden voor degenen die het nodig hebben. Mijn energie haal ik uit positieve, vrolijke
en enthousiaste mensen die werken vanuit het hart en graag dat extra stapje zetten, net als ik. Hierdoor kunnen we net even dat extra stukje zorg bieden, want dat maakt de zorg van
Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg zo mooi. Ik ben dan ook meer dan gemotiveerd om dit tot een succes te brengen.

Iedereen verdient het om de best mogelijke hulp en zorg te krijgen en hier ga ik me dan ook hard voor maken. Ik vertel graag meer over wat wij als Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg voor je kunnen betekenen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Leuk om kennis te maken, en wie weet tot ziens!

Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Tilburg zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg

24-uurs Zorg in de regio Tilburg

Woont u in de regio Tilburg en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Tilburg?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Tilburg

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Goirle, Hilvarenbeek, Tilburg

Ondersteuning bij Dementie in de regio Tilburg

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Tilburg en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Tilburg