Utrecht Noordoost

We zijn op de wereld om elkaar te helpen

Regio Utrecht Noordoost

Ik ben Lieve Hendriks en woon in Utrecht. Al sinds 2014 ben ik werkzaam in de zorg, eerst als jeugd- en gezinsprofessional en later als sociaal ondernemer en zorgadviseur. Ik vind het een blijvende uitdaging om de vertaling van het zorgstelsel in Nederland te maken. Het is vaak een langdurig proces om de juiste zorg te vinden voor zorgbehoevenden en daarom draag ik graag mijn steentje er aan bij om het makkelijker te maken.

Mijn ervaring van de afgelopen jaren in de zorg én in het ondernemen komt goed van pas als Zorgondernemer voor de regio Utrecht Noordoost. Ik heb een zorghart, en wil graag mijn cliënten van de allerbeste zorg voorzien. Daarnaast heb ik een ondernemershart en wil mijn werk dan ook meer dan goed doen. Daarom vind ik dat de kwaliteit van de zorg op hoog niveau moet zijn. In mijn werk ben ik sociaal, positief, duidelijk en eerlijk. Als verbinder werk ik graag samen met andere partijen in de regio Utrecht zodat we met alle betrokkenen de beste zorg kunnen bieden in de regio.
Ik ben erg gedreven en samen met mijn Zorgmaatjes werken wij dan ook dag en nacht aan ondersteuning en maken wij graag voor u een perfecte en plezierige match ter invulling van uw hulpvraag.

Ik kijk er naar uit om met mijn team voor u aan de slag te gaan, waarbij de klik tussen cliënt en Zorgmaatje voorop staat. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw specifieke behoeftes en onze mogelijkheden. Zelfredzaamheid vergroten en het bijdragen aan kwaliteit van leven staan hierbij wat mij betreft centraal.

Iedereen verdient het om zorg én aandacht te krijgen!

Zorgmaatje aan Huis Utrecht Noordoost is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Utrecht Binnenstad, Utrecht Noordoost, Utrecht Noordwest, Utrecht Oost, Utrecht Overvecht of Utrecht West? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrecht Noordoost zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Utrecht Binnenstad, Utrecht Noordoost, Utrecht Noordwest, Utrecht Oost, Utrecht Overvecht, Utrecht West, Overvecht, Utrecht, Utrecht Overvecht-Zuid, Overvecht-Zuid, Utrecht Overvecht-Noord, Overvecht-Noord,

24-uurs Zorg in de regio Utrecht Noordoost

Woont u in de regio Utrecht Noordoost en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Utrecht Noordoost?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Utrecht Noordoost

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Utrecht Binnenstad, Utrecht Noordoost, Utrecht Noordwest, Utrecht Oost, Utrecht Overvecht, Utrecht West, Overvecht, Utrecht, Utrecht Overvecht-Zuid, Overvecht-Zuid, Utrecht Overvecht-Noord, Overvecht-Noord,

Ondersteuning bij Dementie in de regio Utrecht Noordoost

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Utrecht Noordoost en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Utrecht Noordoost

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.