Utrechtse Heuvelrug

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Utrechtse Heuvelrug

Mijn naam is Truus de Smit en geboren te Rhenen, maar tegenwoordig woonachtig in Maarsbergen. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als makelaar op de Utrechtse Heuvelrug. Aan de Overstraat 22 in Amerongen vind je mijn kantoor met de naam Makelaardij Luckerhof. Ik heb hier altijd mijn energie en plezier uitgehaald en dat doe ik nog steeds. Echter voelde ik steeds meer dat ik graag mijn werkzaamheden wilde verbreden en dan op een manier dat ik nog meer kan gaan betekenen voor onze medemens.

Zo kwam Zorgmaatje aan Huis op mijn pad. Een prachtig initiatief waar ik helemaal blij van word en wat uitstekend te combineren is met mijn collega’s en mijn huidige makelaardij. Op deze manier kunnen wij zowel het ondernemen als het zorgen uitoefenen. En hoe mooi is het, dat we op deze manier er nog meer voor elkaar kunnen zijn.

Ik ben erg gedreven, enthousiast en vind het daarbij erg belangrijk dat je kansen krijgt en geeft. De woorden verbinding maken staan bij mij centraal. Dit is dan ook volledig terug te vinden bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug. Door persoonlijk in gesprek te gaan en goed te luisteren naar de behoeften, maken wij de perfecte match tussen cliënt en Zorgmaatje. Zo voeren wij met ons team vol enthousiasme en passie onze werkzaamheden uit.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om alles over Zorgmaatje aan Huis Utrechtse regio Utrechtse Heuvelrug te vertellen en natuurlijk om af te stemmen hoe wij u kunnen ondersteunen.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal of Wijk bij Duurstede? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Elst (Ut), Rhenen, Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede

24-uurs Zorg in de regio Utrechtse Heuvelrug

Woont u in de regio Utrechtse Heuvelrug en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Utrechtse Heuvelrug?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Utrechtse Heuvelrug

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Elst (Ut), Rhenen, Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede

Ondersteuning bij Dementie in de regio Utrechtse Heuvelrug

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Utrechtse Heuvelrug en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Utrechtse Heuvelrug