Utrechtse Heuvelrug

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Utrechtse Heuvelrug

Mijn naam is Truus de Smit en geboren te Rhenen, maar tegenwoordig woonachtig in Maarsbergen. Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam als makelaar op de Utrechtse Heuvelrug. Aan de Overstraat 22 in Amerongen vind je mijn kantoor met de naam Makelaardij Luckerhof. Ik heb hier altijd mijn energie en plezier uitgehaald en dat doe ik nog steeds. Echter voelde ik steeds meer dat ik graag mijn werkzaamheden wilde verbreden en dan op een manier dat ik nog meer kan gaan betekenen voor onze medemens.

Zo kwam Zorgmaatje aan Huis op mijn pad. Een prachtig initiatief waar ik helemaal blij van word en wat uitstekend te combineren is met mijn collega’s en mijn huidige makelaardij. Op deze manier kunnen wij zowel het ondernemen als het zorgen uitoefenen. En hoe mooi is het, dat we op deze manier er nog meer voor elkaar kunnen zijn.

Ik ben erg gedreven, enthousiast en vind het daarbij erg belangrijk dat je kansen krijgt en geeft. De woorden verbinding maken staan bij mij centraal. Dit is dan ook volledig terug te vinden bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug. Door persoonlijk in gesprek te gaan en goed te luisteren naar de behoeften, maken wij de perfecte match tussen cliënt en Zorgmaatje. Zo voeren wij met ons team vol enthousiasme en passie onze werkzaamheden uit.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om alles over Zorgmaatje aan Huis Utrechtse regio Utrechtse Heuvelrug te vertellen en natuurlijk om af te stemmen hoe wij u kunnen ondersteunen.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal of Wijk bij Duurstede? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Utrechtse Heuvelrug zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Elst (Ut), Rhenen, Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede

24-uurs Zorg in de regio Utrechtse Heuvelrug

Woont u in de regio Utrechtse Heuvelrug en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Utrechtse Heuvelrug?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Utrechtse Heuvelrug

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Elst (Ut), Rhenen, Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Overberg, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede

Ondersteuning bij Dementie in de regio Utrechtse Heuvelrug

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Utrechtse Heuvelrug en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Utrechtse Heuvelrug

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.