Westland

Zorgen moet je doen, niet maken

Regio Westland

Mijn naam is Lizzy Heskes. Ik ben geboren en getogen in het Westland. Getrouwd met mijn lieve man Ralph en moeder van twee ondeugende jongens. U zult mij herkennen aan mijn enthousiasme, zorgzaamheid, betrokkenheid en creativiteit. Daarnaast ben ik een type mens die haar hart volgt en veel doet op gevoel. Om iets voor een ander te mogen betekenen, groot of klein, is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Na vele werkzame jaren in de ouderenzorg, waarbij ik 12,5 jaar in de dementiezorg heb gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen Zorgmaatje aan Huis op mijn pad kwam wist ik vanaf het allereerste moment; dit is de perfecte match die bij mij past. Zelf kom ik uit een gezin waarin ik op jonge leeftijd veel te maken heb gehad met mantelzorg. Deze periode in mijn leven heeft mij doen inzien hoe belangrijk extra ondersteuning kan zijn in iemands kwetsbare leven. Oud of jong, iedereen verdient de beste zorg aan huis.

Als zorgondernemer onderscheid ik mezelf met een positieve en persoonlijke aanpak en hoop ik veel mensen te mogen gaan helpen die het nodig hebben. Dit door hen te ondersteunen en de individuele begeleiding te bieden die zij verdienen.
Ik vind het fantastisch om een mooi en liefdevol netwerk op te bouwen binnen het Westland en Midden-Delfland, waarbij we écht tijd voor elkaar kunnen hebben.

Met veel plezier sta ik klaar voor de mensen in mijn regio. Ik kom graag bij u kennismaken en vertel u graag meer over wat wij, als Zorgmaatje aan Huis regio Westland, voor u kunnen betekenen!

Leuk om kennis te maken! 

Zorgmaatje aan Huis Westland is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeente ‘s Midden-Delfland of Westland? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Foto Website

Lizzy Heskes – van Vugt

Regio Westland

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Westland zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Den Hoorn, Maasland, Midden-Delfland, Schipluiden, De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, ’s-Gravenzande, Ter Heijde, Wateringen

24-uurs Zorg in de regio Westland

Woont u in de regio Westland en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Westland?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Westland

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Den Hoorn, Maasland, Midden-Delfland, Schipluiden, De Lier, Honselersdijk, Kwintsheul, Maasdijk, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, ’s-Gravenzande, Ter Heijde, Wateringen

Ondersteuning bij Dementie in de regio Westland

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Westland en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Westland

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.