Alphen aan den Rijn

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Alphen aan den Rijn

Ik ben actief geweest in de commerciële sector en ben overgestapt naar de zorgsector. Deze keuze heb ik gemaakt omdat ik meer vanuit mijn hart wil werken en meer van betekenis wil zijn voor een ander. De stap naar zorgondernemer past goed bij mij door de combinatie van het ondernemen en iets kunnen betekenen voor iemand anders.

In mijn verleden heb ik ervaren hoe intensief zorg voor een naaste kan zijn en welke impact dit kan hebben op familie en dierbaren. Juist wat extra ondersteuning is dan vaak gewenst. Ik wordt blij als ik anderen kan helpen door ze te ondersteunen en te ontlasten.

Iemand blij maken, een luisterend oor hebben of een helpende hand kunnen bieden, is wat ik graag doe. Een passend Zorgmaatje vinden voor mijn relaties naast een manier vinden om  te kunnen ontzorgen vind ik prettig.

Ik werk graag op een persoonlijke manier met behoud van de kwaliteit, zodat ik kan realiseren waar wij voor staan. Samen een passende manier vinden om zorg over te nemen vind ik fijn om te doen. Dit alles met als doel dat mijn cliënten prettiger kunnen leven in hun eigen omgeving. 
Samen, maakt toch alles leuker!

Zorgmaatje aan Huis Alphen aan den Rijn is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Zoeterwoude of Kaag en Braassem? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

pasfoto-Cathelijne-Marechal.png

Cathelijne Marechal

Regio Alphen aan den Rijn

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Alphen aan den Rijn zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat, Zevenhoven, Gelderswoude, Zoeterwoude, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Woubrugge, Kaag en Braassem

24-uurs Zorg in de regio Alphen aan den Rijn

Woont u in de regio Alphen aan den Rijn en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Alphen aan den Rijn?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Alphen aan den Rijn

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn, Zwammerdam, Ter Aar, Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Vrouwenakker, Woerdense Verlaat, Zevenhoven, Gelderswoude, Zoeterwoude, Hoogmade, Kaag, Leimuiden, Nieuwe Wetering, Oud Ade, Oude Wetering, Rijnsaterwoude, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Woubrugge, Kaag en Braassem

Ondersteuning bij Dementie in de regio Alphen aan den Rijn

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Alphen aan den Rijn en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Alphen aan den Rijn