Breda

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Breda

Mijn naam is Ingrid Soeterboek en ik ben geboren te Waalwijk. Daar heb ik 23 jaar gewoond nadat ik mijn kindertijd in Kaatsheuvel heb doorgebracht, als jongste telg uit een ondernemersgezin in de schoenindustrie. Deze streek staat beter bekend als de Langstraat. Voor mijn opleiding in marketing en management heb ik tijdelijk in Den Haag gewoond. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toch weer naar Brabant teruggekeerd. Sinds een aantal jaren ben ik woonachtig in de mooie Brabantse stad Breda, dichtbij de bossen en het centrum.

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de foodservice branche in diverse commerciële managementfuncties, kreeg ik steeds meer de behoefte aan een andere vervulling in mijn werk, waarbij het niet meer gaat om het behalen van targets en het zorgdragen voor nog meer winstgevendheid. Met Zorgmaatje aan Huis heb ik gevonden wat bij mij past.

Mijn energie haal ik uit het verbinden van mensen. De zorg wekte daarin meteen mijn interesse, omdat ik daar de talenten die ik heb ontwikkeld in het bedrijfsleven kan inzetten om een professionele maatschappelijke bijdrage te leveren.
Vanuit mijn ervaring als mantelzorger in de privé situatie, weet ik hoe moeilijk het kan zijn de juiste zorg te vinden voor ouderen en vaak eenzame mensen. Met het werven van de juiste Zorgmaatjes en deze te koppelen aan de juiste cliënten kan ik deze verbinding maken, ofwel de perfecte match creëren.

Ik ben een persoon die leeft vanuit het hart en als je je hart volgt, gaat de passie stromen. Zo wil ik graag vanuit Zorgmaatje aan Huis, samen met collega’s, het verschil maken voor cliënten en mantelzorgers om daarmee de zelfredzaamheid en levensvreugde van ouderen en hulpbehoevenden te vergroten.

Ik ben authentiek, betrokken, betrouwbaar, empathisch en gedreven. Als gedreven netwerker, werk ik graag samen met anderen in de regio Breda, zodat we met alle betrokken partijen gezamenlijk de beste ondersteuning kunnen bieden aan hen die dat zo hard nodig hebben, om zo de zelfredzaamheid te vergroten en de eenzaamheid te minimaliseren!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Zorgmaatje aan Huis regio Breda is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda of Etten-Leur? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Ingrid Soeterboek Pasfoto2
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Ingrid Soeterboek

Regio Breda

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Breda zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Alphen, Bavel (AC), Chaam, Galder, Strijbeek, Ulvenhout (AC), Baarle-Nassau, Castlere, Ulicoten, Bavel, Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Etten-Leur

24-uurs Zorg in de regio Breda

Woont u in de regio Breda en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Breda?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Breda

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Alphen, Bavel (AC), Chaam, Galder, Strijbeek, Ulvenhout (AC), Baarle-Nassau, Castlere, Ulicoten, Bavel, Breda, Prinsenbeek, Teteringen, Ulvenhout, Etten-Leur

Ondersteuning bij Dementie in de regio Breda

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Breda en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Breda

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.