Den Bosch

Zorgen moet je doen, niet maken

Regio Den Bosch

Ik ben  Karin van Kemenade en geboren in Eindhoven. Sinds mijn studententijd ben ik woonachtig in de gastvrije stad Den Bosch, waar ik nu samenwoon met mijn man Huub en poes Snoesje.

De afgelopen 25 jaar heb ik verschillende managementfuncties bekleed binnen de reclame-, bank- en verzekeringsbranche. De laatste 5 jaar heb ik dit in combinatie met de mantelzorg voor mijn ouders gedaan. Daardoor kreeg ik nieuwe inzichten en steeds meer de behoefte aan ander werk. Daarbij zou het niet meer moeten gaan over het behalen van targets, maar veel belangrijker, het zorgen voor onze naasten en het oog hebben voor elkaar. Met Zorgmaatje aan Huis heb ik precies dat gevonden wat helemaal bij mij past.

Als mens ben ik empathisch, sociaal, oplossingsgericht, gedreven en ik geloof sterk in een menselijke aanpak. Individuele begeleiding en aandacht geven aan anderen, is waar ik voor sta. Ik maak het graag persoonlijk, want iedereen is anders en heeft andere wensen en behoeften en daar speel ik graag op in.

Het leveren van zorg op maat doe ik door de perfecte match tussen cliënten en betrokken Zorgmaatjes te maken, zodat de juiste ondersteuning geboden kan worden. Daarmee zorg ik dat mijn cliënten langer in de eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven en tegelijkertijd de familie en mantelzorgers ontzorgt kunnen worden. En hoe fantastisch is het, als dit gepaard gaat met een leuke activiteit zoals samen koken, creatief bezig zijn, wandelen of bijvoorbeeld op stap naar die mooie (muzikale) voorstelling! Onze Zorgmaatjes geven oprechte aandacht en maken het leven plezieriger! Er kan zoveel, ook buiten de standaard mogelijkheden.

In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat wij kunnen zorgen voor een passend Zorgmaatje. Iedereen verdient het om de best mogelijke hulp en zorg te krijgen en daarvoor doe ik mijn uiterste best.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Leuk om kennis te maken! 

Zorgmaatje aan Huis Den Bosch is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeente ‘s Hertogenbosch? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Karin van Kemenade - ZMAH Den Bosch - Website (1)

Karin van Kemenade

Regio Den Bosch

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Den Bosch zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Den Bosch, Empel, Nuland, Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, ’s Hertogenbosch, s-Hertogenbosch

24-uurs Zorg in de regio Den Bosch

Woont u in de regio Den Bosch en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Den Bosch?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Den Bosch

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Den Bosch, Empel, Nuland, Rosmalen, ’s-Hertogenbosch, ’s Hertogenbosch, s-Hertogenbosch

Ondersteuning bij Dementie in de regio Den Bosch

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Den Bosch en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Den Bosch

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.