Drechtsteden

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Drechtsteden

Mijn naam is Melany en ik ben geboren in Breskens, Zeeland. Voor mijn opleiding Bedrijfseconomie ben ik naar Breda verhuisd en daar ook blijven werken. En nu, 9 jaar later, verhuisd naar Hendrik Ido Ambacht voor de liefde. Inmiddels heb ik de regio Drechtsteden een beetje leren kennen en ben erg blij met de genomen beslissing.

In het verleden heb ik een kantoorbaan gehad bij een uitzendbureau, als Intercedente. Daarna ben ik in de ouderenzorg gaan werken. Dit werk gaf me veel meer voldoening, vanwege de positieve bijdrage die ik aan iemands dagelijks leven kon geven. Hiermee wilde ik graag verder, maar dan wel meer op mijn eigen opleidingsniveau. Zo ben ik Zorgondernemer geworden, wat precies past bij mijn karakter, interesses en werkverleden.

Als Zorgondernemer ben ik betrokken, geduldig, open en eerlijk. Ik houd van een positieve aanpak: samen het gesprek aangaan en op basis daarvan passende oplossingen bedenken. Iedereen verdient namelijk een prettig, gemakkelijk en zorgeloos leven. Als ik daar iemand bij kan helpen, dan doe ik dat met veel liefde en plezier.

Voel u vrij om contact met mij op te nemen. Ik kom graag kennismaken en vertel u graag meer over wat wij, als Zorgmaatje aan Huis regio Drechtsteden, voor u kunnen betekenen!

Prettig om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Drechtsteden is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Melany Pasfoto

Melany Tazelaar

Regio Drechtsteden

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Drechtsteden zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht

24-uurs Zorg in de regio Drechtsteden

Woont u in de regio Drechtsteden en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Drechtsteden?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Drechtsteden

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Dordrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht

Ondersteuning bij Dementie in de regio Drechtsteden

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Drechtsteden en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Drechtsteden