Gouda

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Gouda

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt in een commercieel bedrijf, echter miste ik een voldoening. Deze voldoening heb ik een aantal jaar geleden gevonden in de Zorg. Hoe mooi is het om iets te kunnen verrichten voor een ander. Als Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis kan ik dit nu volledig doen.

Iemand die extra hulp en ondersteuning bieden en er voor zorgen dat een stukje zelfredzaamheid wordt gegeven en eenzaamheid kan worden weggenomen, dat is wat ik wil en fijn vind.
Dat ik dit dan ook kan combineren met mijn werk vind ik geweldig.

Iemand zijn levensvreugde teruggeven, is nou precies wat mijn werk mooi maakt en waar ik met de volle 100% voor ga. Het levensgeluk van mijn cliënten gaat mij aan het hart en daarom doe ik er alles aan om te zorgen dat ook u kunt blijven genieten van de mooie dingen in het leven. 

Zorgmaatje aan Huis regio Gouda is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Bodengraven-Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Zuidplas? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

pasfoto-Romy-Nutbeij

Romy Nutbeij

Regio Gouda

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Gouda zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Bodegraven, Driebruggen, Meije, Nieuwerbrug aan den Rijn, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Waarder, Gouda, Waddinxveen, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen

24-uurs Zorg in de regio Gouda

Woont u in de regio Gouda en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Gouda?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Gouda

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Bodegraven, Driebruggen, Meije, Nieuwerbrug aan den Rijn, Reeuwijk-Brug, Reeuwijk-Dorp, Sluipwijk, Waarder, Gouda, Waddinxveen, Moerkapelle, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen

Ondersteuning bij Dementie in de regio Gouda

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Gouda en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Gouda