Haarlemmermeer

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Haarlemmermeer

Mijn naam is Daniëlle Bogers, ik ben getrouwd en wij hebben twee dochters. Met dit prachtige gezin
woon ik in Nieuw-Vennep. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, familie en vrienden.
Ik ben graag buiten om te wandelen en een terrasje te pakken.
Ook vind ik het fijn om af en toe weg te dromen met een goed boek en lekker mee te “blèren” met
de radio. Beetje gek doen moet toch kunnen.


Vele jaren heb ik met liefde gewerkt in de ouderenzorg, hier heb ik veel ervaring opgedaan.
Deze kennis en ervaring zet ik nu met veel enthousiasme in om mijn werk als zorgondernemer met
hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht te volbrengen.
Door open met u in gesprek te gaan en elkaar wat beter te leren kennen, zal ik opzoek gaan naar het
juiste Zorgmaatje. Ik vind het belangrijk dat er veel ruimte is voor een gesprek, gezelligheid en een
lach. Het is voor iedereen van grote belang om gezien te worden en dat er naar ieder mens geluisterd
wordt. Het is voor mij goudwaard om een glimlach te zien bij mijn cliënten en mijn Zorgmaatjes.
Ik kom graag langs om meer te vertellen over Zorgmaatje aan Huis regio Haarlemmermeer en mijn
Zorgmaatjes.

Zorgmaatje aan Huis regio Haarlemmermeer is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Haarlemmermeer, Hillegom, Lisse, Noordwijk
en Teylingen?
Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Daniëlle Bogers Foto Site

Daniëlle Bogers

Regio Haarlemmermeer

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Haarlemmermeer zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, Spaarndam, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek, Zwanenburg, Hillegom, Lisse, De Zilk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Teylingen, Voorhout, Warmond

24-uurs Zorg in de regio Haarlemmermeer

Woont u in de regio Haarlemmermeer en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Haarlemmermeer?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Haarlemmermeer

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Aalsmeerderbrug, Abbenes, Badhoevedorp, Beinsdorp, Boesingheliede, Buitenkaag, Burgerveen, Cruquius, Haarlemmerliede, Haarlemmermeer, Halfweg, Hoofddorp, Leimuiderbrug, Lijnden, Lisserbroek, Nieuw-Vennep, Oude Meer, Rijsenhout, Rozenburg, Schiphol, Schiphol-Rijk, Spaarndam, Vijfhuizen, Weteringbrug, Zwaanshoek, Zwanenburg, Hillegom, Lisse, De Zilk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Teylingen, Voorhout, Warmond

Ondersteuning bij Dementie in de regio Haarlemmermeer

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Haarlemmermeer en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Haarlemmermeer