Harderwijk

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Harderwijk

Jaren geleden maakte ik de overstap van het commerciële bedrijfsleven naar de sector Zorg en Welzijn. Hier heb ik als manager diverse zorgorganisaties mogen aansturen. In 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart, van waaruit ik personeel van diverse organisaties uit de
sector hielp om te gaan met de uitdagingen die op hun pad kwamen.

Na een noodgedwongen tijdelijke stop vanwege de Corona periode, kan ik met Zorgmaatje aan Huis wederom bijdragen aan goede zorg. Een juiste match tussen een cliënt en een
Zorgmaatje zorgt voor een verhoogd welbevinden van alle partijen. De rol die ik hierin mag vervullen maakt mij gelukkig.

Mijn energie haal ik uit het gezamenlijk leveren van oplossingen voor zowel de cliënt, de familie of mantelzorger en onze Zorgmaatjes. Onderscheidend zijn door net even dat stukje
extra te bieden en gezamenlijk te werken aan hetzelfde doel, om zo tevreden cliënten te krijgen en te behouden is mijn drijfveer. Een goede samenwerking met de vele zorgverleners
is daarin essentieel.

Zelf hecht ik veel waarde aan laagdrempeligheid, zodat er open en eerlijk gedeeld kan worden wat nodig is. Als gedreven optimist ben ik met positieve en open houding altijd op zoek naar
de beste samenwerking. Naar mijn idee werkt dit het beste met oprechte transparantie, zodat iedereen weet wat zij aan mij hebben. Ik ben een persoon waarop je kan bouwen en op kan
terugvallen. Ik help en ondersteun graag en geniet van het leven.

Zorgmaatje aan Huis regio Harderwijk is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk,
Nunspeet, Oldebroek en Putten?
Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

IMG_0838
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Paul van der Elst

Regio Harderwijk

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Harderwijk zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Doornspijk, Elburg, ’t Harde, Ermelo, Harderwijk, Hierden, Elspeet, Hulshorst, Nunspeet, Vierhouten, Hattemerbroek, Noordeinde Gld, Oldebroek, Oosterwolde Gld, ’t Loo Oldebroek, Wezep, Putten

24-uurs Zorg in de regio Harderwijk

Woont u in de regio Harderwijk en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Harderwijk?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Harderwijk

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Doornspijk, Elburg, ’t Harde, Ermelo, Harderwijk, Hierden, Elspeet, Hulshorst, Nunspeet, Vierhouten, Hattemerbroek, Noordeinde Gld, Oldebroek, Oosterwolde Gld, ’t Loo Oldebroek, Wezep, Putten

Ondersteuning bij Dementie in de regio Harderwijk

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Harderwijk en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Harderwijk

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.