Lopikerwaard & Krimpenerwaard

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard

Mijn naam is Florette Eikelenboom en al meer dan 13 jaar als financieel medewerkster werkzaam bij een hospice, waarvan ook thuisondersteuning een onderdeel is. Door deze werkzaamheden kwam ik erachter, dat niet alleen het financiële gedeelte mij trok, maar dat ik ook graag meer in de zorg wilde gaan doen. 

Ik kwam erachter dat met name het menselijk aspect in het werk mij erg aanspreekt. Door de diverse contacten en inzetten van de ondersteuning thuis, kreeg ik steeds meer interesse in de zorgsector en wil ik ook graag nog meer voor anderen kunnen betekenen. Zo kwam ik bij Zorgmaatje aan Huis uit. Een menselijke organisatie met een warm hart voor mensen om ons heen die aanvullende ondersteuning goed kunnen gebruiken. Ik ben dan ook de uitdaging als Zorgondernemer voor de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard met veel enthousiasme en plezier aangegaan.

Door de jaren heen heb ik gezien dat de zorg in Nederland enorm is veranderd en niet altijd zoals we het allemaal zouden willen. Daarom wil ik er graag mijn steentje aan bijdragen om de ondersteuning thuis plezieriger te maken. Dit doordat ik betrokken ben bij de cliënten en hun mantelzorgers en daarnaast ervoor zorg dat passende en leuke Zorgmaatjes worden ingezet.

Wij gaan dan ook op zoek naar de perfecte match tussen onze Zorgmaatjes en een cliënt, waarbij kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bovenaan staan. Daardoor kunnen onze cliënten langer op een plezierige manier thuis blijven wonen en hun Mantelzorgers krijgen daardoor wat extra armslag en ondersteuning.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten IJsselstein, Krimpenerwaard, Lopik, Montfoort, Nieuwegein en Oudewater? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Florette1

Florette Eikelenboom

Regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: IJsselstein, Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist, Benschop, Cabauw, Jaarsveld, Lopik, Lopikerkapel, Polsbroek, Linschoten, Montfoort, Nieuwegein, Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard

24-uurs Zorg in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard

Woont u in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  IJsselstein, Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lekkerkerk, Ouderkerk aan den IJssel, Schoonhoven, Stolwijk, Vlist, Benschop, Cabauw, Jaarsveld, Lopik, Lopikerkapel, Polsbroek, Linschoten, Montfoort, Nieuwegein, Hekendorp, Oudewater, Papekop, Snelrewaard

Ondersteuning bij Dementie in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Lopikerwaard & Krimpenerwaard