Nieuwe Waterweg Noord

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Nieuwe Waterweg Noord

Al jaren ben ik werken binnen de ouderenzorg in functies van verpleegkundige en leidinggevende. Hierdoor werk ik dan ook met veel plezier samen met verschillende mensen. 

Als Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis ben ik actief in de regio Nieuwe Waterweg Noord. Deze rol past uitstekend 
bij me, vanwege de combinatie van het ondernemen en het écht iets kunnen betekenen voor anderen. Het bieden van persoonlijke aandacht voor de mens en op maat gemaakte ondersteunende zorg, is wat ik graag doe. Ik werk vaak samen met Gemeenten, Zorgkantoren en Thuiszorgorganisaties.

Mijn aandacht binnen de organisatie is de regio Nieuwe Waterweg Noord. Deze regio omvat de plaatsen Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Hoek van Holland. In deze regio wil ik dan ook graag mijn maatschappelijke bijdrage leveren. Zorgmaatjes voorstellen en inzetten, die uitstekend passen bij de wensen en behoeften van onze cliënten.

Ik maak graag persoonlijk kennis en kom daarvoor op afspraak aan huis. Deze persoonlijke manier van werken staat centraal in ons verdere contact. Samen stemmen we vervolgens de invulling van de aanvullende ondersteuning met elkaar af. 

Zorgmaatje aan Huis regio Nieuwe Waterweg Noord is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Maassluis of Hoek van Holland? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Martin Budding Pasfoto Pas

Martin Budding

Regio Nieuwe Waterweg Noord

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Nieuwe Waterweg Noord zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland

24-uurs Zorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord

Woont u in de regio Nieuwe Waterweg Noord en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Nieuwe Waterweg Noord

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland

Ondersteuning bij Dementie in de regio Nieuwe Waterweg Noord

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Nieuwe Waterweg Noord en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Nieuwe Waterweg Noord