Rotterdam-Oost

Aandacht. Het is maar 1 woord, maar het betekent zoveel meer.

Regio Rotterdam Oost

Mijn naam is Susanne en ik ben moeder van 2 jongvolwassen kinderen. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam Alexander en ken deze wijk en omgeving dan ook op mijn duimpje. Nadat ik jaren in het bedrijfsleven heb gewerkt, voelde ik een enorm gemis naar persoonlijk contact en de voldoening in het vinden van geluk voor anderen. Het was tijd voor verandering!

Ik ben blij dat Zorgmaatje aan Huis op mijn pad is gekomen. Samen met deze organisatie kan ik mijn organisatietalent gebruiken om zorgzame maatjes in te zetten bij onze cliënten. Als Zorgondernemer ben ik betrokken, sociaal en eerlijk. Met een positieve instelling zal ik tijdens een persoonlijk gesprek achterhalen waar de behoeftes liggen en waar deze aangevuld kunnen worden.


Door het maken van de ideale langdurige match, ontzorg ik mijn cliënten en hun mantelzorger(s). Daarmee zorg ik dat mijn cliënten langer in de eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven, wat veelal het prettigst is. Voor de familie is het vaak een extra geruststelling als er een extra sociaal contact bijkomt. En hoe fantastisch is het, als dit gepaard gaat met zo´n leuke activiteit als samen koken, creatief bezig zijn, wandelen of op stap naar die mooie (muzikale) voorstelling!

Als Zorgondernemer heb ik een geweldige job. Ik verrijk het leven voor zowel mijn cliënt, als dat van het ingezette Zorgmaatje. Hoe fantastisch is dat! Het meest dankbare cadeau om te zien, is het zien van blije gezichten aan beide zijden. Gun uzelf of uw naaste ook dat echte maatje!


Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis Rotterdam Oost is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Capelle aan den Ijssel, Krimpen aan den Ijssel of Rotterdam Alexander? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Rotterdam-Oost zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nesselande, Zevenkamp, Ommoord, Oosterflank, Het Lage Land, Prinsenland, s-Gravenland, Kralingseveer, Rotterdam Alexander

24-uurs Zorg in de regio Rotterdam-Oost

Woont u in de regio Rotterdam-Oost en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Rotterdam-Oost?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Rotterdam-Oost

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nesselande, Zevenkamp, Ommoord, Oosterflank, Het Lage Land, Prinsenland, s-Gravenland, Kralingseveer, Rotterdam Alexander

Ondersteuning bij Dementie in de regio Rotterdam-Oost

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Rotterdam-Oost en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Rotterdam-Oost