Waalwijk

Aandacht. Het is maar 1 woord, maar het betekent zoveel meer.

Regio Waalwijk

Mijn naam is Joan Donkers en ik ben opgegroeid in Dongen. Tijdens mijn studentenperiode en daarna heb ik in Tilburg gewoond en ook nog even in Utrecht. Nu weer terug in Dongen!

Binnen een jarenlange carrière, bij een grote financiële dienstverlener, heb ik verschillende stappen gemaakt. Van klantadviseur tot coördinator en vervolgens tot marketing manager. Hier ontdekte ik dat ik dichter bij de mens wilde staan en dat ik het fijn vind om afwisseling te hebben en om in beweging te zijn.

Nadat ik had besloten het roer om te gooien, heb ik eerst een periode vrij genomen om te ontdekken waar ik echt energie van krijg. Het eerste dat ik destijds ben gaan doen was vrijwilligerswerk. Daarbij ben ik activiteiten gaan ondernemen met ouderen en heb me bezig gehouden met het samenbrengen van verschillende ouderen met elkaar en met jongeren. Dat vond ik ontzettend dankbaar om te doen.

Aandacht maakt alles mooier! Hoe fijn is een samenleving waarin we er meer zijn voor elkaar en waarin de kwetsbare mens niet mag ontbreken?

Ik heb een project gecoördineerd, waarbij ik ouderen in een zorginstelling koppelde aan jongeren, om gezamenlijk activiteiten te ondernemen. Het matchen gaf mij veel energie en dat maakte dat ik vaker soortgelijke projecten wilde coördineren. Zo is Zorgmaatje aan Huis op mijn pad gekomen. Met mijn werkervaring en gedrevenheid om mensen meer geluk te laten ervaren, past de rol van Zorgondernemer voor de regio Waalwijk helemaal bij mij.

In mijn werk ben ik empathisch, open, nieuwsgierig en onderzoekend. Met een positieve kijk op mensen en plannen. Ik vind het fijn om met mensen (samen) te werken en geïnspireerd te raken. Ik kijk uit naar het werven van de juiste Zorgmaatjes en deze te koppelen aan u of uw dierbare. Daarmee hoop ik een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van de zelfredzaamheid en de dag vaak net wat plezieriger te maken!

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis Waalwijk is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar mantelzorg in de gemeenten Dongen, Gilze en Rijen, Heusden, Loon op Zand of Waalwijk
? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. 

Joan Donkers - Waalwijk Foto Site
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Joan Donkers

Regio Waalwijk

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Waalwijk zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: ’s Gravenmoer, Gilze, Gilze en Rijen, Hulten, Molenschot, Rijen, Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk, Heusden, Oudheusden, Vlijmen, De Moer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Waalwijk, Waspik, Dongen

24-uurs Zorg in de regio Waalwijk

Woont u in de regio Waalwijk en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Waalwijk?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Waalwijk

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  ’s Gravenmoer, Gilze, Gilze en Rijen, Hulten, Molenschot, Rijen, Doeveren, Drunen, Elshout, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk, Heusden, Oudheusden, Vlijmen, De Moer, Kaatsheuvel, Loon op Zand, Sprang-Capelle, Waalwijk, Waspik, Dongen

Ondersteuning bij Dementie in de regio Waalwijk

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Waalwijk en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Waalwijk

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.