Zaanstad

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Zaanstad

Graag wil ik een wezenlijke bijdrage blijven leveren in de maatschappij. Daarom ben ik al meer dan 10 jaar met veel plezier werkzaam in de maatschappelijke sector. Hierdoor merkte ik ook hoe belangrijk zelfredzaamheid en ondersteunende mantelzorg is. Mijn werk als Zorgondernemer voor de regio Zaanstad sluit hierop uitstekend aan.

Mijn energie haal ik uit gedreven, positieve en vrolijke mensen die dezelfde insteek hebben als ik, namelijk; het leveren van zorg op maat, dit doen met enthousiasme en werken vanuit het hart. Daarnaast onderscheidend zijn door net even dat stukje extra te bieden en gezamenlijk te werken aan hetzelfde doelen om zo tevreden cliënten te krijgen en te behouden.

Zelf ben ik iemand die laagdrempelig is en houd van een goede open sfeer, zodat er gedeeld wordt wat nodig is. Als gedreven optimist en met mijn ambitieuze en positieve houding ben ik altijd op zoek naar de beste samenwerking. Deze is wat mij betreft persoonlijk en altijd eerlijk en direct, zodat je weet wat je aan me hebt. Daardoor ben ik iemand om mee te bouwen en op terug te vallen.

Ik vind het belangrijk dat wij de zelfredzaamheid van onze cliënten versterken zodat er uiteindelijk minder zorg nodig is of intensieve zorg kan worden uitgesteld. Eigen regie is hierbij wat mij betreft de sleutel. Ik help daar graag bij.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Zaanstad is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeente Zaanstad? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Zaanstad zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zaanstad

24-uurs Zorg in de regio Zaanstad

Woont u in de regio Zaanstad en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zaanstad?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Zaanstad

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Assendelft, Koog aan de Zaan, Krommenie, Westknollendam, Westzaan, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk, Zaanstad

Ondersteuning bij Dementie in de regio Zaanstad

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Zaanstad en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Zaanstad