Zwolle

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Zwolle

Mijn naam is Yvonne van der Veer. Ik ben geboren te Strijen, maar nu woonachtig in het mooie Overijssel, bekend om haar rijke historie en het prachtige landschap.
In 2019 heb ik, na jaren in de commerciële hoek gewerkt te hebben, de bijzondere overstap gemaakt naar de verzorgende sector. Inmiddels ben ik nu bijna vier jaar in de dienstverlenende rol van Ambulant Begeleider. De stap naar Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis was daardoor een logische stap.

Het geeft mij voldoening om mensen te ontmoeten die een hulpvraag hebben en vervolgens samen te achterhalen welke ondersteuning hij of zij precies nodig heeft. Een verschil maken in iemands leven, dat is van toegevoegde waarde in míjn leven! Dit doe ik door met aandacht te luisteren naar het verhaal van de ander.
Ik houd van de bijzondere gesprekken die hier uit voortkomen en datgene wat ik extra voor de ander kan betekenen.

De kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, gecombineerd met mijn levenservaring, helpen mij om anderen te helpen. Ik verbind graag de mensen met een hulpvraag aan een passend Zorgmaatje. Daarbij staat voorop dat men zich prettig voelt in de eigen omgeving en daadwerkelijk gebaat is bij de ondersteuning die een Zorgmaatje verleent. Vaak ontstaat hieruit een prettig contact, waar zowel de cliënt als het Zorgmaatje naar uitkijken. Naast de afgesproken taken is er altijd tijd voor een kopje koffie of thee. Uiteraard blijf ik persoonlijk in contact. Ik houd regelmatig vinger aan de pols om te vernemen of alles naar wens verloopt en om er voor klaar te staan als er behoefte is aan wijzigingen in de ondersteuning.

Wilt u meer informatie, dan ga ik graag met u in gesprek. Dit kan telefonisch, maar ook op afspraak aan huis. Dierbaren zijn bijzonder welkom om aan te schuiven. Ik hoor graag van u.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Zwolle is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Hattem, Kampen of Zwolle? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Pasfoto Wie is Wie en Badge Ilse Fleur
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland

Yvonne van der Veer

Regio Zwolle

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Zwolle zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Hattem, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum, Zalk, Zwolle, ’s Heerenbroek

24-uurs Zorg in de regio Zwolle

Woont u in de regio Zwolle en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zwolle?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken en werk  je vaak als aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen er voor dat ouderen zo lang mogelijk prettig thuis kunnen wonen en daarmee vergroten we de zelfredzaamheid van onze klanten.

Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en de daarmee de ondersteunende zorg bevorderen,
neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Zwolle

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Hattem, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Wilsum, Zalk, Zwolle, ’s Heerenbroek

Ondersteuning bij Dementie in de regio Zwolle

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Zwolle en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Zwolle

Geen vestiging gevonden

Helaas hebben wij in de door u gezochte woonplaats nog geen Zorgondernemer actief. Wij werken regionaal en zijn daardoor in staat onze dienstverlening adequaat en effectief in te zetten.

Een regionale Zorgondernemer is de spil in een regio en zorgt voor goed contact met cliënten en de in te zetten Zorgmaatjes en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Doordat wij helaas nog niet actief zijn binnen de regio waarin uw woonplaats zich bevindt, kunnen wij op dit moment nog niets voor u betekenen. Wij doen er alles aan om zo spoedig mogelijk een Zorgmaatje aan Huis vestiging ook in uw regio op te zetten.  

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Helaas zijn wij als Zorgmaatje aan Huis nog niet actief in uw regio

Daardoor kunnen wij u nog niet ondersteunen of de gewenste kwalitatieve dienstverlening bieden die we gewend zijn te doen.

Wij hopen dat wij spoedig ook in uw regio actief zullen zijn met een vestiging van Zorgmaatje aan Huis. Mogelijk dat u kunt slagen bij andere aanbieders van deze vorm van ondersteuning.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons ook telefonisch bereiken op 085-800 2500.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgondernemer

Jij kunt je helaas niet aanmelden, omdat wij al een Zorgondernemer hebben in de regio waarbinnen jouw woonplaats valt.

Omdat wij slechts één Zorgondernemer in een regio actief hebben, kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen. Mocht de gewenste regio in de toekomst vrijkomen, dan is het mogelijk om je opnieuw aan te melden.   

Wij bedanken je hartelijk en mogelijk dat we in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijk bedankt voor je interesse om je aan te melden als Zorgmaatje

Op dit moment hebben wij nog geen zorgondernemer in jouw regio.
Daardoor kunnen wij op dit moment niets voor je betekenen.
Pas als we ook in jouw regio actief zijn, is een aanmelding mogelijk.

Wij bedanken je voor je interesse en zodra we ook in jouw
regio actief zijn, zien we je aanmelding graag tegemoet.