Zwolle

"Een goede match tussen Zorgmaatje en cliënt geeft meer levensvreugde."

Regio Zwolle

Mijn naam is Yvonne van der Veer. Ik ben geboren te Strijen, maar nu woonachtig in het mooie Overijssel, bekend om haar rijke historie en het prachtige landschap.
In 2019 heb ik, na jaren in de commerciële hoek gewerkt te hebben, de bijzondere overstap gemaakt naar de verzorgende sector. Inmiddels ben ik nu bijna vier jaar in de dienstverlenende rol van Ambulant Begeleider. De stap naar Zorgondernemer bij Zorgmaatje aan Huis was daardoor een logische stap.

Het geeft mij voldoening om mensen te ontmoeten die een hulpvraag hebben en vervolgens samen te achterhalen welke ondersteuning hij of zij precies nodig heeft. Een verschil maken in iemands leven, dat is van toegevoegde waarde in míjn leven! Dit doe ik door met aandacht te luisteren naar het verhaal van de ander.
Ik houd van de bijzondere gesprekken die hier uit voortkomen en datgene wat ik extra voor de ander kan betekenen.

De kennis en ervaring die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan, gecombineerd met mijn levenservaring, helpen mij om anderen te helpen. Ik verbind graag de mensen met een hulpvraag aan een passend Zorgmaatje. Daarbij staat voorop dat men zich prettig voelt in de eigen omgeving en daadwerkelijk gebaat is bij de ondersteuning die een Zorgmaatje verleent. Vaak ontstaat hieruit een prettig contact, waar zowel de cliënt als het Zorgmaatje naar uitkijken. Naast de afgesproken taken is er altijd tijd voor een kopje koffie of thee. Uiteraard blijf ik persoonlijk in contact. Ik houd regelmatig vinger aan de pols om te vernemen of alles naar wens verloopt en om er voor klaar te staan als er behoefte is aan wijzigingen in de ondersteuning.

Wilt u meer informatie, dan ga ik graag met u in gesprek. Dit kan telefonisch, maar ook op afspraak aan huis. Dierbaren zijn bijzonder welkom om aan te schuiven. Ik hoor graag van u.

Leuk om kennis te maken!

Zorgmaatje aan Huis regio Zwolle is dementievriendelijk!

Contact opnemen

Op zoek naar aanvullende mantelzorg in de gemeenten Hattem, Kampen of Zwolle? Neem direct contact met ons op of vul het aanvraagformulier in.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Aanvullende mantelzorg aanvragen gaat bij ons eenvoudig en snel. Wij informeren u graag goed en persoonlijk. Zodra wij uw aanvraag ontvangen, zorgen wij ervoor dat er contact met u wordt opgenomen om een kennismaking in te plannen.  

Prettig gezelschap uit de buurt

Bij Zorgmaatje aan Huis regio Zwolle zorg ik als Zorgondernemer er voor, dat wij voor onze cliënten altijd een prettig en fijn Zorgmaatje hebben. Dit Zorgmaatje kent de omgeving, zorgt voor gezelligheid en biedt een vertrouwd gezicht. Zij bieden een luisterend oor en kennen de lokale omstandigheden en kunnen daardoor verhalen vaak aanvullen, wat het contact wel zo persoonlijk maakt.
Prettig gezelschap bieden wij in de plaatsen: Hattem, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, ’s Heerenbroek, Wilsum, Zalk, Zwolle

24-uurs Zorg in de regio Zwolle

Woont u in de regio Zwolle en wacht u op een plek in het verzorgingstehuis of heeft u na een operatie 24-uur per dag ondersteuning nodig. Onze Zorgondernemer kan u daarbij helpen. In samenspraak met u en/of uw familie zorgen wij voor een team van Zorgmaatjes die dag en nacht voor u klaarstaan, dit als aanvulling op de reguliere thuiszorg.

Word ook Zorgmaatje aan Huis?

Ben je op zoek naar een baan in de zorg in de regio Zwolle?

Wil je wat doen voor anderen en heb je passie voor de zorg? Dan is een baan als Zorgmaatje mogelijk iets voor jou. Als Zorgmaatje ondersteun je mantelzorgers bij hun zorgtaken, aanvulling op de reguliere thuiszorg. Zorgmaatjes zorgen voor ouderen zo lang en prettig thuis kunnen wonen. Wil jij ook Zorgmaatje aan Huis worden en later Mantelzorg bevorderen, neem dan contact met ons op en wij vertellen graag hoe we kunnen samenwerken.

Een Zorgmaatje als gezinshulp in de regio Zwolle

Medische zorg bij u thuis wordt via een thuiszorgorganisatie uit uw regio of woonplaats verleend. Uw gezondheid en uw welzijn staan voorop! Daarom werkt Zorgmaatje aan Huis nauw samen met regionale thuiszorgorganisaties. Zij bieden u de professionele zorg die u nodig heeft. Wij kunnen deze zorg aanvullen doormiddel van niet medische hulp en ondersteunende diensten. Denk aan; gezelschap en dagbesteding, hulp bij het huishouden en persoonlijke verzorging. Op deze manier ontvangt u zorg en ondersteuning volledig aangepast aan uw persoonlijke wensen en voorkeuren.
In de volgende plaatsen, hebben wij Zorgmaatjes die ingezet kunnen worden als gezinshulp:  Hattem, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, ’s Heerenbroek, Wilsum, Zalk, Zwolle

Ondersteuning bij Dementie in de regio Zwolle

Heeft u te maken met dementie binnen uw familie of gezin? Dan is het belangrijk dat u of uw naaste zo lang mogelijk in zijn of haar vertrouwde omgeving kan wonen. Wij bieden Dementie ondersteuning in de regio Zwolle en ontzorgen de vaste mantelzorger bij de dagelijkse zorgtaken.

Zorgmaatje aan Huis voor ondersteunende Mantelzorg in de regio Zwolle